Log directory is not writable - please CHMOD e107_plugins/log/logs to 777
Select Language


Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
KB Vision

Hvorfor bør du vurdere alternativ spareavtale basert på fysiske gull barer? Ta deg tid til å lese noe av det som følger her - det er gull verd!Melding fra Upliner i KB Vision 14.oktober 2011

Ser du skriften på veggen?  Ikke det?
KB gull, et sparetilbud.

Vi er en liten gruppe som prøver og prøver,– igjen og igjen sender vi videre hendelser og expertvurderinger / analyser om den rådende finansielle og økonomiske virkelighet i Norge og verden for øvrig. Alt er klippet fra seriøse, representative kilder. Det er vår hensikt å vise deg ”skriften på veggen”, vise deg hvordan verdensøkonomien vil kunne utvikle seg, vise deg behovet for å sikre dine verdier.

Etter å ha gjort dette i noen uker, ønsker vi din tilbakemelding om denne informasjon oppfattes som nyttig? For deg og din familie, for dine venner og bekjente.

Vi råder deg ikke til å sette alle sparepengene i gull, men å legge dine egg i flere kurver.

Alle ser vel behovet og sikkerheten ved å spare litt med tanke på fremtiden?                                               

Hva får du med penger i banken? 3% p.a.? Hva får du ved å spare i ”fonds”? (antagelig er verdien negativ – ikke sant?) Gull reagerer alltid motcyklisk – det har jeg vist deg i tidligere artikler – så at gullprisen skal videre opp, er det ingen tvil om. Se deg om i verden!
                                                                                           
Ingen har kontroll på de økonomiske krefter som nå river og sliter i verdensøkonomien. Siste uke ble Spania nedgradert igjen!(3 gang på et år), og Italia står for tur (den 4 største økonomi i Europa!!!). Selv Tyskland og Frankrike, og resten av et ”haltende” Europa har ikke muskler til å redde økonomien i disse landene. Hva skjer når statene ikke har penger nok – til å dekke utgiftene?

Siden ingen av de store valutaene lenger er bundet til gull (USA hadde den ordningen inntil 1971), løser man slike ”problemer” ved å trykke flere penger!! USA gjorde det i forbindelse med Vietnam krigen, og nå skjer det igjen! England gjør det samme, og i EU vurderer man også å trykke flere sedler. Tyskland er foreløpig imot – man husker fortsatt hva som skjedde da Hitler startet seddelpressene for å dekke utgiftene til sine kriger. Man trengte en trillebår for å kjøpe et brød.  Hva hvis du hadde gull på den tiden? Du kunne ha kjøpt nesten hva du ønsket deg for gullet du hadde lagret i hultanna.

I linkene det refereres til vil du finne sterke indikasjoner på hvorfor du også bør vurdere denne muligheten. Du er hjertelig velkommen til å bli med sammen med meg i Team One. Mere herom finner du HER

Siste informasjon fra Danmark (14.oktober 2011) er vell verd å lese HER Hvorfor investere i Gull?


Presentasjon av KB Vision finner du HER.
http://artarn.net/

Date / Time
 
Denne siden er installert hos Artorius Services .