Log directory is not writable - please CHMOD e107_plugins/log/logs to 777
Select Language


Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
Spørsmål som ofte stilles om NCD Zeolite

Spørsmål som ofte stilles - NCD Zeolite  

Spørsmål: Hva er Natural Cellular Defense (Naturlig Celle Beskyttelse) NCD?
Svar : Natural Cellular Defense (NCD) er en patentert, aktivert, flytende form av naturlig zeolite som fjerner tungmetaller og gifter, og balanserer kroppens pH-verdi. En kropp fri for giftstoffer har et bedre immunforsvar.  

Spørsmål:
Hva er zeolite?
Svar:
Den naturlige zeolite’s form i naturen er et resultat av en kjemisk reaksjon mellom vulkanisk lava og saltvann. Et annet unikt og viktig faktum er at zeolite, er en av de få negativt ladede mineraler funnet i naturen. De naturlige egenskaper hos zeolite gjør at den molekulære sil (eller filtreringsagent), tiltrekker seg og fanger positivt ladede atomer, ioner og komponenter - og så fjerner disse.  

Spørsmål:
Hvilken zeolite blir benyttet i NCD?
Svar:
Vi bruker naturlig, tilgjengelig clinoptilolite (aluminosilicate) i NCD. Denne spesielle zeoliten har vært benyttet i pulverform i over 800 år i tradisjonell medisin for å bedre generell helse.  

Spørsmål: Fjerner NCD viktige mineraler?
Svar:
Nei, flere studier har vist at dette ikke skjer.  

Spørsmål: Hvordan fungerer NCD?
Svar:
Zeolite i NCD trekker til seg giftige tungmetaller. NCD har vist seg å kunne fjerne kvikksølv, bly, cadmium, arsenikk og andre tungmetaller. Forskning har vist at zeolite balanserer pH-verdien, noe som er viktig bl.a. for å stabilisere immunsystemet. NCD reduserer eventuelle overskudd av syre eller base, som bl.a. er viktig for et stabilt immunsystem.  

Spørsmål:
Kan alle bruke NCD?
Svar: Alle er utsatt for tungmetaller og andre giftstoffer daglig gjennom luften de puster inn, fra maten de spiser og vannet de drikker. For å kunne fjerne disse giftene og beholde en ren og sunn kropp, bør alle ta NCD daglig. Zeolite skal ikke tas sammen (12 timer før og 24 timer etterpå) med medisiner som inneholder litium (gis ofte til personer med psykoser/bipolar lidelse og schizofreni) eller carboplatin og cisplatin (sjelden brukte, platinaholdige cellegifter).  

Spørsmål:
Hvordan er NCD produsert?
Svar:
NCD er produsert etter cGMP-metoden (current-Good Manufacturering Practices). Zeolite-pulveret går i gjennom en krevende prosess hvor partikkelstørrelsene blir så små at de passerer bl.a. tarmslimhinnen. Deretter brukes det en patentert metode over 4 dager for å rense pulveret, slik at evnen til å suge ut/tiltrekke seg giftstoffer blir drastisk forbedret.  

Spørsmål:
Kan plasten fra flasken trekke inn i innholdet/produktet?
Svar: Nei. Det brukes en høy-tetthets flaske som er motstandsdyktig og ikke lekker og det er ingen komponenter i NCD som er kjent for å oppløse plast. Flasken er blitt testet for plastlekkasje og resultatet viste ingen lekkasje.  

Spørsmål:
Vil varme kunne ha noen effekt på zeolite i NCD?
Svar:
Zeolite er et ekstremt stabilt molekyl som kan tåle veldig høye temperaturer (over 900 grader Fahrenheit/340 grader Celcius). Varme dager vil ikke forandre produktet eller dets virkning.  

Spørsmål:
Vil kulde kunne påvirke produktet på noen måte?
Svar:
Zeolite er fullstendig stabil ved kalde temperaturer. Hvis produktet fryser er det bare å tine det opp og riste det forsiktig før bruk, for så å oppnå samme konsistens av zeolite som før den frøs.  

Spørsmål:
Er det bedre å ta zeolite med mat enn på tom mage?
Svar:
Flytende zeolite er like effektiv med eller uten mat. Bare husk å drikke den anbefalte mengde med vann, 5-8 glass pr. dag.

 
http://artarn.net/

Date / Time
 
Denne siden er installert hos Artorius Services .