Log directory is not writable - please CHMOD e107_plugins/log/logs to 777
Select Language


Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
Hva er NCD Zeolite - produktbeskrivelse og referanser

Natural Cellular Defense Zeolite 

Waiora’s Natural Cellular Defense Zeolite er et fantastisk produkt. Zeolite har vært kjent og brukt i mer enn 800 år, og er kjent som: ”An alchemical gift of the Divine”. NCD Zeolite er et av de mest effektive detox produkter som finnes. Den nye, patenterte produksjonsmetoden til Waiora gjør at NCD Zeolite taes opp av blodet. Molekylene er knust og zeoliten er renset, noe som gjør at den kan rense kroppen på cellenivå.  

Zeolite ser ut som en bivokskake med sekskantede, tomme hull. Zeolite er negativt ladet. Den trekker til seg tungmetaller og toxiner som en ”magnet” og ”støvsuger”, og lagrer avfallstoffene i de sekskantede hullene. Når zeolite skilles ut, så fraktes avfallstoffene ut av kroppen som i en ”zeolite-søppelsekk”. NCD er ”Renovasjonsetaten” for kroppen.

Utrensing (detox) handler også om å hjelpe kroppen til å hjelpe seg selv. Når det som ikke skal være i kroppen blir fjernet, så kan kroppens naturlige, helende ressurser aktiveres.  

Zeolite er vulkansk aske, som rant i sjøen for flere tusen år siden, og blandet seg med saltvann. Dette laget en kjemisk reaksjon, som skapte det krystall liknende mineralet Zeolite. Zeolite kan kombineres med andre produkter og kurer, noe som gjør den svært anvendelig.  

NCD Zeolite er dråper som dryppes under tungen eller taes i vann. NCD Zeolite kan rense ut tungmetaller, sprøytemidler, kjemikalier, forurensing, radioaktive stoffer, giftstoffer og sopp, og kan gi svært gode resultater på matintoleranse og problemer forårsaket av virus ved bruk over tid. NCD Zeolite er svært bra for immunforsvaret, allmenhelsen og PH-balansen i kroppen. Når kroppen blir kvitt gift- og avfallsstoffer, så kan kroppens evne til å reparere seg selv øke.  

Se referanser fra brukere her:  http://www.testimonyinfo.com/  
 

Se referanser fra leger her:  
http://www.liquidzeolite.org/testimonials/doctors.html    

Detox Se denne informative videoen med uttalelser fra forskere om hvor viktig detox er i dag: http://www.sharethecause.com/pacificrimmarketing    

Her kan du bestille NCD Zeolite til eget bruk: http://www.mywaiora.com/131333  Informasjon om Natural Cellular Defense Zeolite: http://www.myncd.com/131333 http://www.ncdsupport.com http://www.liquidzeolite.org

Kontakt for informasjon: Thorleif J. Lillegaard, Mob. +351 964 655 330 
E-post: tjl@tjlhealth.com
Har flere norske samarbeidspartnere som kan hjelpe deg.   Bestilling: http://www.mywaiora.com/131333  

http://artarn.net/

Date / Time
 
Denne siden er installert hos Artorius Services .