Log directory is not writable - please CHMOD e107_plugins/log/logs to 777
Select Language


Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
PSGC- Porto Santo Geomedicine Centre

Behandling ved PSGC-Porto Santo Geomeidcine Centre, har medført at flere norske og portugisiske personer har kunnet redusere samt slutte med et høyt forbruk av smertestillende sterke medikamenter. Mange er vendt tilbake til tidligere jobber, mens andre har oppnådd en bedre og til dels smertefri tilværelse over lengre tid.

PSGC er beligende i tilknytning til Hotel Porto Santo  SPA. Hotellet er i to etasjer og ligger ved stranden på Porto Santo, naboøya til Madeira. Senteret eies av Portugisisk legefamilie.

Det har i årene 1989 og frem til i dag, vært en rekke omtaler i Norsk og Portugisisk presse av den helsebringende effekten av sandbehandlingen på Porto Santo. I 2010 og i år har det også vært en rekke TV-innslag ved de forskjelige portugisiske TV-kanalene. Klikk her for mer.

I NOU rapport nr. 02 som utkom 28. februar år 2000, var det referert til Porto Santo som den eneste destinasjonen som kunne komme i betraktning for fremtidig støtte til personer som led av muskulære smerter, nevropatiske smerter, slitasjeskader (nakke, rygg, hofter, ben), smerter i arr vev, nakke sleng, bechterew og psorasis.

I januar 2011 ble "fantom smerter" etter amputasjoner fokusert. Resultatene fra behandlingen var bemerkelsesverdige. Klientene har vært kvitt fantomsmertene i langt lengre tid enn forventet. Nu i oktober er de begynt å komme tilbake. Forskning pågår i internasjonalt miljø og ledes av Norsk lege.

Undertegnede er en av initiativtagene og pådriverne for å få testet ut effekten av sand behandlingen. De norske testgruppene i 1989 og 2001 danner underlaget for den kliniske rapporten av langtidseffekten som forelå 18/1 2002.

Thorleif J. Lillegaard
PSHP koordinator

Spørsmål vedrørendre priser og registrering kan rettes hit.

http://artarn.net/

Date / Time
 
Denne siden er installert hos Artorius Services .