Log directory is not writable - please CHMOD e107_plugins/log/logs to 777
Select Language


Welcome
Username:

Password:


Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
Waiora produkter

Waiora

Waiora tilbyr produkter for rensing av kroppen og helsemessig vellvære. Det produktet som det for tiden er mest fokus på, er NCD Zeolite med bakgrunn i bl.a. følgende:

Det er ingen hemmelighet lenger at giftstoffer som tungmetaller, sprøytemidler, løsningsmidler og radioaktive stoffer mm., har en tendens til å blokkere enzymer og mange livsviktige biokjemiske reaksjoner som forstyrrer hormon-,nerve- og immunsystemet vårt. Dette har ført til og vil fortsatt føre til en rekke helseplager og  sykdommer med mindre man forsøker å beskytte seg selv. 

En tankevekkende dokumentarfilm av regisøren Stefan Jarl viser til de hundretalls giftstoffer som vi mennesker bærer i blodet. Dette er et resultat av den utrolige mengden med kjemikalier som er spredt i vårt miljø i tiden som har gått siden andre verdenskrig.

I filmen gir 23 verdenskjente professorer sine vitnesbyrd. Filmens alvorlige budskap indikerer at dette er en trussel som bærer med seg muligheten til å utrydde menneskeheten lenge før epidemier, krig eller klimaendringer måtte inntreffe. Filmens navn er "Underkastelsen" og du kan se den på YouTube.

Zeolite er kjent som "An alchemical gift of the Divine" og brukt i mer enn 800 år. Zeolite oppstod da vulkansk aske for flere tusen år siden rant i havet og blandet seg med sjøvannet. Det oppstod en kjemisk reaksjon som skapte dette krystall liknende mineralet. Zeolite er negativt ladet og trekker til seg tungmetaller og giftstoffer og dens struktur gjør at avfallsstoffene fanges og føres ut av kroppen.

Du er velkommen til å gjøre bruk av Waiora's NCD (Natural Cellular Defence) som er Zeolite i flytende form levert i 15 ml flasker og tas i dråpeform i et glass vann. For ytterligere informasjon og kjøp til eget forbruk vennligst benytte linken waiora hvor du også finner priser og betingelser. Produktbeskrivelser og referanser er også tilgjengelig på norsk.

Spørsmål som ofte stilles om NCD Zeolite finner du her. Hva er NCD Zeolite, beskrivelse og referanseinformasjon fra leger og brukere her. Ytterligere informasjon og virkninger  kan du få tilsendt fra tjlhealth
 
 
 
http://artarn.net/

Date / Time
 
Denne siden er installert hos Artorius Services .